Workshop banden plakken

Tijdens de volgende editie van Repair Café Bussum zullen er een drietal workshops banden plakken worden gegeven speciaal voor kinderen. Zouden uw kinderen het leuk vinden om daaraan mee te doen? Geef ze dan snel op!

Fietsband weer geplakt!

We gaan gedurende de ochtend drie keer een workshop geven. Eén van onze vrijwilligers zal dan in het Repair Café aan een groepje van 5 of 6 kinderen van 6 tot 14 jaar oud leren hoe ze zelf hun fietsband kunnen plakken. Wij zorgen voor al het plakmateriaal en benodigd gereedschap, maar als u toevallig net een lekker band heeft, neem die fiets dan gerust mee! De workshops zullen gegeven worden om de volgende tijden:

  • 10:30 – 11:00 uur
  • 11:15 – 11:45 uur (VOL)
  • 12:00 – 12:30 uur

Aanmelden
Als uw kind(eren) graag mee wil(len) doen aan de workshop, dan kunt u ze als volgt aanmelden. Stuur een e-mail naar repaircafe@milieuraadbussum.nl met als onderwerp “Workshop 19 januari” en vermeld daarbij het aantal kinderen en voor welke van de drie workshops u ze wil aanmelden. Wees er wel snel bij want het aantal plaatsen is beperkt!

Update 15 januari: De workshop van 11:15-11:45 uur zit vanaf heden vol. Bij de andere twee is nog wel plek.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *