Workshop banden plakken 19-01-2013

Vandaag op 19 januari is de eerste workshop bandenplakken gegeven voor kinderen. Het was een groot succses! Maar liefst 19 kinderen hebben aan de workshop deelgenomen. Aan het eind van de workshop kreeg iedereen een Certificaat bandenplakken uitgereikt met als leuk extraatje een boekenlegger gemaakt van een oude binnenband en een omschrijving met foto’s hoe je een fietsband moet plakken. Al met al een geslaagde workshop en zeker voor herhaling vatbaar.

Wil je nog eens rustig nalezen hoe een band plakken ook alweer moest? Kijk dan op deze website. Succes gegarandeerd: er staat zelfs een instructie video om te bekijken.

Ook het Bussums Nieuws besteedde aandacht aan de workshop! Klik hier om het artikel te lezen.

Copyright Enter Media

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *