Repair Café Bussum 14 september te gast in buurthuis Achter de Linde

Op zaterdag 14 september zal er wederom een Repair Café Bussum worden georganiseerd. Van 10:00-13:00 opent buurthuis Achter de Linde haar deuren voor het reparatiecafé.

Naast de reguliere reparaties van huishoudelijk apparatuur en textiel besteden we extra aan dacht aan de fietsverlichting! De herfst is in aantocht en de duisternis valt eerder in. Na maanden ongebruikt blijkt opeens de fietsverlichting niet meer te werken. Gelukkig kun je bij het Repair Café je fietsverlichting checken en zelf repareren! Bezoekers worden daarbij ondersteund door de reparateurs van het Repair Café. Voor grote reparaties vragen wij dat u zelf de benodigde materialen (nieuwe dynamo, lampje, remblokjes) mee te nemen — gereedschap en kennis is in overvoed aanwezig.

Zaterdag 14 september van 10:00-13:00 in buurthuis Achter de Linde, Godelindedwarsstraat 34.

SAM_1978SAM_1994

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *