Zaterdag 22 maart – Repair Café in Breeduit

DEF poster flyer breeduit 22 maart 2014-page-001-1Stoel gammel? Tuingereedschap ontwricht? Strijkijzer kapot? Aankomende zaterdag 22 maart is er weer een Repair Café bijeenkomst! We zijn ditmaal te vinden in Breeduit, Lange Heul 149a.

Naast de gewoonlijke hulp bij het repareren van uw kapotte spulletjes, organiseren wij een tweetal workshops voor kinderen:

_
____Leer je eigen fietsband plakken                     
______________ &
________Pimp je kleding
.
_
Beide workshops starten om half 11 en half 1. Je hoeft je niet op te geven en deelname is gratis. Verder helpen de hele dag kinderen mee in de organisatie van het Repair Café. Ben jij handig? Neem dan je eigen gereedschap mee en kom helpen repareren! Het Repair Café is eenmalig een uurtje langer geopend: van 10.00 tot 14.00 uur.

De organisaties die in Breeduit zijn gevestigd — de Zonnewijzer, SKBNM, de Bibliotheek, Centrum voor Jeugd en Gezin en LFB Bussum — houden op 22 maart tegelijkertijd een Open Dag.

-Update- De Groene Bus van In Bussum Natuurlijk! kan er zaterdag toch niet bij zijn! De workshops van TechnoKids Groenland kunnen dus helaas niet doorgaan.

_Leer je eigen fietsband plakken _____________Pimp je kleding
SAM_2618 IMG_6744

IMG_2320 IMG_6733