Repair Café Bussum in de Mariënburg!

Het Repair Café Bussum strijkt ieder jaar in de zomer neer in een zorginstelling, om het voor de bewoners makkelijker te maken om hun spullen te laten repareren. Maar uiteraard is het café dan ook open voor alle andere bezoekers! Op zaterdag 20 augustus is het Repair Café Bussum te gast op een wel heel bijzondere locatie: het voormalige klooster Mariënburg.

De eerste steen van dit bijzondere gebouw werd al gelegd in 1878, in een tijd dat duurzaam nog heel gewoon was. Momenteel is er (tijdelijk) een kleinschalig verzorgingshuis met 42 appartementen van de Amaris zorggroep in het prachtige gebouw gevestigd.

marienburg

  • Wanneer? Zaterdag 20 augustus 2016
  • Hoe laat? Van 10.00 – 13.00 uur. Let op: inname goederen stopt om 12.30 uur!
  • Waar? Brinklaan 82, Bussum
  • Voor wie? Voor iedereen!
  • Wat kost dat? Repareren is gratis. Als er nieuwe items nodig zijn (batterijen, schroeven etc) wordt daarvoor een kleine bijdrage gevraagd. En uiteraard zijn we heel blij met uw vrijwillige bijdrage voor het café, want daarmee helpt u ons het café te organiseren.

Tot ziens bij het Repair Café Bussum!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *