Klaar voor de winter(sport)?

Nog even en dan begint de grote uittocht naar de wintersportgebieden. Maar ook voor de thuisblijvers komt er nog wat vrieskou aan. Bent u voorbereid op koude dagen en winterpret?

Op zaterdag 11 februari 2017 is er weer een Repair Café in Bussum. Wij repareren ook uw winterse spullen als sleetjes en de stelen van sneeuwschuivers. U kunt ook uw schaatsen bij ons laten controleren. Schaatsen slijpen doen we niet, dat laten we graag over aan de plaatselijke vakmensen!

Uiteraard kunt u ook met andere defecte spullen terecht bij onze kundige reparateurs. Reparaties zijn gratis, alleen voor vervanging van kleine onderdelen vragen we de kostprijs. Maar uiteraard is uw vrijwillige bijdrage meer dan welkom.

Het Repair Café is geopend van 10.00 – 13.00 uur en wordt georganiseerd in het Denksport Centrum in Bussum (Nieuwe Englaan 6). Wees op tijd, want om alle reparaties netjes af te kunnen ronden, stopt de inname van spullen om 12.30 uur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *