14 juli: Repair Café met de Franse slag!

Bienvenue! Het Repair Café Bussum is in zomerstemming! De zon laat zich deze weken van zijn beste kant zien, het lijkt wel Frankrijk! En laten we nou net op zaterdag ‘quatorze juillet’ weer een gezellige Repair Café bijeenkomst hebben.

We plakken luchtbedden, repareren tuinsproeiers, fixen tuinstoelen en allerlei andere zomerse items die mee gaan op vakantie. Ga je op fietsvakantie? Stel dan de remmen nog even goed af samen met onze experts. Rolt je rolkoffer niet meer lekker? Met een druppeltje Repair Café wonderolie kan ie zo weer mee. We repareren niet alleen, maar maken er echt een Frans feestje van. Pain au chocolat, café noir of café au lait en klassieke Franse chansons en dat allemaal op een wel heel bijzondere plek. De Broedplaats Gooise Meren heet ons voor de tweede keer welkom. We zijn er zaterdag 14 juli van 10:00 – 13.00 uur. De Broedplaats is dan óók geopend en organiseert extra activiteiten, omdat ook zij helemaal in zomerstemming zijn.

Broedplaats Gooise Meren in Bussum, naast het gezondheidscentrum Bussum Zuid, op de Piet Heinlaan 54.

Kortom, heb je iets te repareren, spreek je Frans of heet je Frans, heb je gewoon zin om langs te komen? Wij staan met ons team van reparateurs en gastvrouwen weer voor je klaar.

Salutation et à bientôt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *