Komt u wel eens in het DenksportCentrum Bussum?

Wij als Repair Café zijn er aanwezig op elke 2e zaterdag in de maand. Af en toe kiezen we voor een andere locatie omdat er ook andere leuke dingen gebeuren in het DenksportCentrum. Voor Bridge, cursus en instuif of Bridge onder Begeleiding, of voor een spelletje schaak is dit dé plek. En op andere locaties kom je ook andere mensen en mogelijkheden tegen.

Voor een Repair Café wordt de begane grond van het DCB eerst omgewerkt tot een ruimte om te repareren. Gereedschap wordt binnengereden, naaimachines uitgepakt, onderdelen uit kratten gehaald, administratie in gereedheid gebracht en misschien wel het belangrijkste: er wordt koffie en thee gemaakt. Altijd is er iets lekkers bij in de vorm van koek of een hapje. Als dat allemaal voor elkaar is doen we een “aftrap” met mededelingen en informatie over de organisatie van die dag.

Vaak staan onze bezoekers al binnen om de defecte spulletjes te laten inschrijven. Na inschrijven gaat een vrijwilliger er mee aan de slag. Bijna altijd vertrekken onze bezoekers tevreden met hun herstelde spulletjes en zien we dat er een vrijwillige bijdrage in een spaarvarken wordt gedaan. Per slot van rekening worden er kosten gemaakt en willen we het financieel gezond houden.

Ik nodig u graag uit voor een bezoek aan het Repair Café op 8 juni a.s. of het DCB.