het jaar 2020

Zijn Sint en Piet uitgezwaaid en bedankt voor alle cadeaus en goede raad, dan hebben we nog net een zaterdag over om alweer het laatste Repair Café van 2019 te houden! Lekker tussen alle feestelijkheden in nog even kijken of we dat defecte apparaat, dat snoer met die kerstlampjes of die kapotte broek kunnen redden. Het is altijd fijn als je iets kunt fixen.
We maken daarna de lijsten van onze administratie compleet en kijken terug op een mooi jaar met veel reparaties en dus tevreden bezoekers, maar ook op het 10-jarig jubileum in oktober van Stichting Repair Café international, de overkoepelende organisatie van alle Repair Cafés.
Met kerstmis gaat nooit iets kapot en rond de jaarwisseling ook niet. Gewoon een kwestie van al die dingen die kapot kunnen, niet gebruiken of aantrekken!
In het Repair Café in januari 2020 beginnen we weer met een lege lijst, verse koffie en thee aan de bar, al het gereedschap, soldeerbouten, meetinstrumenten, naaimachines en andere middelen.
Wij hebben zin in 2020.