Organisatie zoekt nog vrijwilligers!

Vind je sleutelen aan fietsen leuk? Krijg jij een kapotte broodrooster weer aan de praat? Knopen aanzetten een makkie? En heb je een paar uurtjes per maand over? Kom dan je kennis delen met buurtgenoten en help mee het Repair Café Bussum op te bouwen. Dingen repareren is leuk, nuttig en een uitdaging! In het Repair Café gooien we niets weg, maar krijgen kapotte spullen een tweede kans. Een defecte lamp, een aanlopend wiel, een mottengaatje? Bij het Repair Café draait alles om samen spulletjes repareren. Op zaterdag 13 oktober opent het eerste Repair Café Bussum haar deuren, naar goed voorbeeld van het succesvolle Amsterdamse Repair Café dat in 2009 van start ging. Inmiddels zijn er bijna 50 Repair Cafés verspreid over heel Nederland.

Samen repareren is het credo

Milieuraad Bussum, op wiens initiatief het Bussumse Repair Café zal starten, is druk bezig met de voorbereidingen en nog op zoek naar enkele vrijwilligers. We zoeken vooral mensen die handig zijn met elektrische apparaten, fietsreparaties en/of hout. (Oud-) ambachtlieden (m/v), maar ook gastvrouwen of –heren. De bijeenkomsten van Repair Café Bussum zijn vier keer per jaar. Lees meer op deze site of op de vacaturesite van Versa Welzijn. Je kunt ons ook een bericht sturen via repaircafe@milieuraadbussum.nl of bellen op 06-22502210 (Lidwien). Tot snel!

One thought on “Organisatie zoekt nog vrijwilligers!

  1. Beste mensen,

    Ik knutsel graag hobbymatig met fietsen en ik vind repair cafe een mooi iniatief. Woon zelf in Naarden en zou mogelijk 13 oktober het repair team bussum kunnen versterken. Hebben jullie hier iets aan?

    Groetjes, Vincent

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *