Volgende editie Repair Café Bussum: 6 april

SAM_1994

Na de Paasdagen zal alweer het derde Repair Café Bussum plaatsvinden! Na twee succesvolle edities in het voormalige postkantoor trekken onze reparateurs nu de wijk in. Op 6 april zijn we te gast in ‘de Heul’ aan de Koekoeklaan 3 te Bussum, waar we neerstrijken in de Ronde Ruimte en de centrale hal. Het Repair Café zal geopend zijn van 10.00-13.00 uur, maar wacht niet met langs komen tot het laatste moment! Koffie en thee wordt dit maal verzorgd door de De Palmpit, dus neem gerust een bakje.

We gaan, na het succes van de workshop fietsbandenplakken, weer een workshop organiseren. Kinderen vanaf 7 jaar kunnen dan weer lekker zelf aan de slag. Waarmee? Lees dat op deze pagina!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *