Donatie Coöperatiefonds Rabobank Noord Gooiland

Full Colour logo RabobankRabobank Noord Gooiland is als coöperatieve bank betrokken bij de lokale samenleving. Als bewijs van die betrokkenheid gebruikt de Rabobank een deel van haar winst om lokale projecten te ondersteunen via het Coöperatiefonds. Begin 2013 hebben leden van de bank ons Repair Café Bussum ingediend om zo in aanmerking te komen voor een donatie uit dit Coöperatiefonds.

Wij zijn verheugd dat de commissie Coöperatiefonds van Rabobank Noord Gooiland ons project heeft genomineerd. Leden van de bank kunnen vanaf 1 mei 2013 hun stem uitbrengen op projecten die genomineerd zijn voor een donatie uit het Coöperatiefonds. Op deze manier wordt de hoogte bepaald van het door de bank te doneren bedrag voor deze projecten. Op ons project hoeft echter niet gestemd te worden, omdat de commissie onze aanvraag direct heeft toegewezen. Fantastisch nieuws waarmee het Repair Café BUssum als zelfstandige stichting het reparatiecafé verder kan uitbouwen voor en door Bussumers. Voor meer informatie zie de website van Rabobank Noord Gooiland.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *