Repair Café zaterdag 3 augustus in De Zandzee

Deze zomer wordt alweer het vijfde Bussumse Repair Café georganiseerd: op 3 augustus stelt woonzorgcentrum De Zandzee haar deuren ervoor open. In samenwerking met Vivium Zorggroep is voor deze locatie gekozen om zo te proberen wat reuring te brengen in de anders wellicht stille vakantieperiode.

DSC_3454

Tijdens de laatste editie van het Repair Café in Wijzer dienden de eerste bezoekers zich rond 9:45 al aan. Normaal gesproken is het dan nog even wachten, maar omdat het enorm begon te regenen mocht iedereen bij wijze van uitzondering eerder naar binnen. “Pech met het weer! Je doet er niets aan, maar we hadden juist voor ogen om een deel van de reparaties buiten in het zonnetje te doen,” aldus de organisatie. “We zagen dat ze dat bij Repair Café Bilthoven deden, en het leek ons ook erg leuk. Misschien lukt het aankomende keer wel!”

Ook tijdens het komende Repair Café zullen kinderen niet vergeten worden: er zullen hippe workshops haken en breien worden georganiseerd. Het bijzondere is dat de bewoners van De Zandzee de kinderen zullen begeleiden. “Het Repair Café zorgt voor haak- en breinaalden en wol. Inschrijven is niet nodig, je kunt gewoon direct aanschuiven!”

Na de 3 augustus editie in De Zandzee trekt het Repair Café weer door naar andere adressen in Bussum: 14 september zijn we te gast in wijkcentrum Achter de Linde (Godelindedwarsstraat 34) en 2 november in Centrum Uit-Wijck (Dr. Schaepmanlaan 10). Maar eerst op zaterdag 3 augustus a.s. in woonzorgcentrum De Zandzee, Iepenlaan 354 te Bussum, geopend van 10.00 tot 13.00 uur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *