1-Jarig Repair Café Bussum 2 november in Uit-Wijk

Het Repair Café Bussum heeft haar bestaansrecht meer dan bewezen. In het afgelopen jaar werden zes bijeenkomsten georganiseerd waarin meer dan 500 bezoekers werden verwelkomd. Ruim 486 reparaties zijn uitgevoerd door het gilde van reparateurs aan strijkijzers, stofzuigers, koffiemachines, waterkokers, boxen, radiootjes, klokjes, lampjes, fietsen, knuffels, broeken, jassen, tassen, telefoons, stoelen, sieraden, poppenwagens, truien en nog veel meer.

Op 13 oktober vierde het Repair Café Bussum haar 1-jarig bestaan in één van de aangedane locaties, De Heul. Daar werd teruggeblikt op het afgelopen jaar maar vooral ook vooruitgekeken naar de toekomst. Dat het Repair Café doorgaat in de huidige opzet is zeker. De zevende keer dat het reparatieinitiatief haar deuren openzet voor publiek is komende zaterdag 2 november in centrum Uit-Wijk.

Ook voor deze editie verzorgt Versa Welzijn de locatie. Het Repair Café is geopend van 10 uur ’s morgens tot 1 uur ’s middags. De fietsreparateurs staan klaar om u te helpen met uw fietsverlichting — geen overbodige luxe nu de wintertijd weer is ingegaan. Ook voor de kinderen is er weer veel te doen: speciaal voor de viering van Sint Maarten (11/11) wordt de knutseltafel ingericht voor het maken van lampionnen.

Zaterdag 2 november van 10.00 tot 13.00 uur: Repair Café Bussum in Centrum Uit-Wijk

nieuw_Kruimeldief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *