Repair Café Bussum bij Apostolisch Genootschap

Op zaterdag 8 februari van 10.00-13.00 uur is er weer een bijeenkomst van Repair Café Bussum. Ook ditmaal strijkt het Repair Café haar vleugels op een niet eerder bezochte plek. Het Apostolisch Genootschap aan de Meulenwiekelaan 49 opent haar deuren speciaal voor deze gelegenheid.

De organisatie verwelkomt haar bezoekers in de in 2013 gemoderniseerde ontvangstruimte van het gebouw. U kunt terecht met allerhande elektrische apparaten met een klein defect, rollators, kapot huisraad of textiel waar u zelf niet voldoende deskundig bent of het juiste gereedschap niet heeft. Wij zorgen voor gereedschap, lijm, materialen en natuurlijk koffie en thee!

Is alle huisraad al gerepareerd? Komt u dan gezellig langs om een kijkje te nemen. De naastgelegen kerkzaal kan bezocht worden en ook een vrijwilliger van het Apostolisch Genootschap is aanwezig om vragen van geïnteresseerde bezoekers te beantwoorden. Kinderen kunnen knutselen, spelletjes doen en met Lego Technic aan de slag.

Het Apostolisch Genootschap is prima per fiets en auto bereikbaar.
Repair Café Bussum op 8 februari 2014 aan de Meulenwiekelaan 49.

Geopend van 10.00 to 13.00 uur. Gratis entree. Koffie/thee € 0,50 cent.

Apostolisch Genootschap

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *