Denksportcentrum gastheer van het Repair Café

Zaterdag 14 december weer een reparatiebijeenkomst

Het achtste en alweer laatste Repair Café van 2013 zal plaatsvinden op zaterdag 14 december van 10:00 tot 13:00 uur. We zitten weer op een bijzondere locatie: Denksportcentrum Bussum (Nieuwe Englaan 6). De vaste gebruikers van het Denksportcentrum, waaronder vier bridgeclubs en een schaakclub, grijpen de gelegenheid aan om de hele ochtend een demonstratie bridgen te geven.

Ondertussen zullen de reparateurs van het Repair Café doen waar ze goed in zijn: kapotte spulletjes bekijken en waar mogelijk samen met u repareren. U kunt terecht met allerhande elektrische apparaten, kapot huisraad of textiel waar u voor een kleine reparatie zelf niet voldoende deskundig bent. Wij zorgen voor gereedschap, lijm, materialen en koffie!

De bijeenkomsten van het Repair Café Bussum zijn zo goed bezocht dat de wachttijd soms wat kan oplopen. De meeste bezoekers ervaren dit echter niet als een probleem. Het is gezellig, er is koffie en er wordt naast technische kennis ook ervaringen uitgewisseld. Voor kinderen is er een knutsel- en spelletjestafel.

Denksportcentrum Bussum is het beste per fiets bereikbaar. Dichtbij parkeren kan in parkeergarages De Olmen en Brediusdam. Let u erop dat u voldoende parkeergeld betaald?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *