Repair Café ‘pop-upt’ in leegstaand winkelpand

Het Repair Café Bussum strijkt zaterdag 10 mei neer in het pand waar tot vorig jaar de winkel van Maison Rivièra huisde. Het pand staat al geruime tijd leeg, ligt centraal en is ruim genoeg om onze repareerbijeenkomst te organiseren.

IMG_4023De leegstand is velen een doorn in het oog. Wij maken er handig gebruik van en werken samen met de beheerder(s) om deze eenmalige openstelling te realiseren. Net als bij het allereerste Repair Café in het voormalige postkantoor. We willen graag juist op zaterdag in de nabijheid van het Julianaplein zitten omdat dan ook de streekmarkt van Tafel4 plaats vindt. Dat brengt altijd een gezellige drukte met zich mee.

Bezoekers kunnen van 10.00 tot 13.00 uur langs komen met kapotte huisraad, speelgoed, kleding of fietsen met kleine mankementen. De reparateurs geven advies en helpen bezoekers het defect op te sporen en waar mogelijk te repareren. Dat doen we gratis hoewel een fooi in de spaarpot heel welkom is om onze organisatie draaiende te houden. Zo huren we tafels en stoelen om in dit lege winkelpand te kunnen werken.

We schenken ook Fair Trade koffie en thee omdat het op 10 mei World Fair Trade Day is en wereldwijd aandacht wordt gevraagd voor eerlijke handel. Onze eerlijke koffie heeft een wel heel eerlijk prijsje. Voor €0,50 serveren wij koffie en thee terwijl u op uw beurt wacht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *