“Fijn Repair Café in leegstaand centrumpand”

IMG_1704
Het Repair Café was deze keer in het gebouw waar Riviera Maison vroeger in zat aan het spoor. Een mooie lokatie in het centrum. Er was op het Julianaplein voor de 3e keer ook weer een streekmarkt, maar helaas de hele dag regen.
Er kwamen weer best veel “nieuwe mensen” waaronder ook 5 kinderen. Een pluche poes zijn kopje zit weer vast, een pop heeft weer een gemaakt jasje en de fiets deed het ook weer.
Eén man kwam kwam zeer blij bij ons terug en riep “ik kom mijn blijdschap uitspreken, geweldig dit!” Eén van de vele leuke reacties waar wij blij van worden.
Ook veel mensen die alleen even komen kijken en het een goed initiatief vinden.
Er werd ook reclame gemaakt voor de zonnepanelen op het dak van het gemeentehuis voor schone energie voor alle Bussumers waarin je kunt investeren. Al het ingelegde geld krijg je weer terug met rente (zie de info WattNu.org). Het was misschien alleen niet zo’n goede combinatie want ze hielden mensen van het werk of leidde klanten af van het meekijken naar de reparatie.
Aantal bezoekers was rond de 65 waarvan ruim 33 blij waren omdat hun meegebrachte item gemaakt was (dat is net iets meer dan de helft). Er zijn 10 adviezen gegeven en zelfs een reparatie mee naar huis genomen door een reparateur.
De fooienpot was goed gevuld met 106 euro en de koffie met heerlijke hapjes brachten ook nog eens 27 euro op.
Een geslaagde dag en geen lange wachttijden.

Janny Troost
Gastvrouw bij Repair Café Bussum

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *