“Relaxed werken in Denksportcentrum Bussum”

Op zaterdag 21 juni was er weer een bijeenkomst van het Repair Café in het Denksportcentrum Bussum aan de Nieuwe Englaan 6. De zaal was in zijn geheel omgevormd tot een reparatiehal, met tafels met mechanisch gereedschappen, brei- en naaimachines en een reparatieruimte voor fietsen. Er kwamen op zich niet zoveel bezoekers als anders, maar wel genoeg om de gehele bemensing aan het werk te houden. Aangedragen werden kapotte apparaten zoals o.a: stofzuigers, koffiezettoestellen, radio’s, digitale camera’s, maar ook een sapcentrifuge, een hete lucht spuit, een handmenger, een elektrische tandenborstel en een krakende fiets. Daarnaast waren er nog een klein aantal textiel en breiwerkreparaties. Het voordeel van deze beperkte opkomst was, dat de IMG_20140621_114658 reparateurs en begeleiders meer tijd hadden om met elkaar bij te praten en daardoor ook wat meer relaxed konden werken. Uiteindelijk zijn er nog ruim 40 reparaties verricht.

Gerard Bergenhenegouwen
Reparateur bij Repair Café Bussum

IMG_20140621_114626

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *