Zomereditie Repair Café in Huize Godelinde

Luchtbed lek? Vlieger gescheurd? Rollator met remkabelbreuk? Maak het samen met de reparateurs van het repair café! Op zaterdag 9 augustus is er weer een bijeenkomst waarin repareren van kleine defecten aan huisraad en huishoudelijk apparatuur centraal staat.

Huize Godelinde
De speciale zomereditie wordt georganiseerd in samenwerking met Vivium Zorggroep en vindt plaats in woonzorgcentrum Huize Godelinde gelegen aan de Josef Israëlslaan. Iedereen is welkom tussen 10.00-13.00 uur. Gastvrouwen van het repair café zitten klaar om u de weg te wijzen. Vivium Zorggroep en Repair Café Bussum organiseerden vorig jaar al een drukbezochte repair café bijeenkomst in woonzorgcentrum De Zandzee. Het bracht een ongekende reuring teweeg en een recordaantal bezoekers. ‘Dat houden we erin’ dachten beide partijen en zo is de bijeenkomst in Huize Godelinde in beeld gekomen.

Loomen, haken of breien?
Ben je tussen de 5-95 jaar? Dan kun jij ook naar het repair café komen. Om speelgoed te repareren of om te knutselen. Ditmaal richten we een handwerktafel in om eindeloos te kunnen loomen, haken of breien. Neem je eigen loom, haak en breispulletjes mee en leer de nieuwste tricks van elkaar!

Huize Godelinde is prima per fiets bereikbaar. Entree aan de Huizerweg of bij de hoofdentree aan de Jozef Israëlslaan, waar ook een parkeerplaats is voor auto’s.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *