8 november: Repair Café in AC Jan Ligthart

Op zaterdag 8 november is het Repair Café te vinden in Activiteitencentrum (AC) Jan Ligthart. Tussen 10.00 en 13.00 uur kunt u met uw kapotte spullen langs komen. Een schemerlamp die niet meer schemert, een krakende transistorradio, een koudblijvend warmhoudplaatje, een mottengaatje in uw lievelingstrui of een vastlopende heggeschaar… onze reparateurs weten daar wel raad mee! Samen kijken we wat er aan de hand is en of het defect verholpen kan worden.

Voor een lekker kopje koffie of thee (€ 0,50) en een praatje kunt u ook langskomen.

AC Jan Ligthart is te vinden naast de Koepelkerk, aan de Brinklaan 36a, in het voor veel Bussumers bekende schoolgebouw van de voormalige St. Agnesschool, later Koepelschool. Vandaag de dag is het gebouw in gebruik als activiteitencentrum voor Sherpa cliënten met niet-aangeboren hersenletsel. Ook het NAH-pluspunt is hier gevestigd.

brinklaannr36a

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *