Repair Café 31 jan in Denksportcentrum Bussum

Is uw fietsverlichting stuk? Wilt u een oortje aan een kopje lijmen? Of heeft u met een ernstiger defect te maken waar u geen raad mee weet? Ook in 2015 staat het Repair Café u graag met raad en daad bij!

Na uitstapjes in de Koepelkerk en het Jan Ligthartcentrum is het Repair Café aankomende zaterdag weer te vinden op de ‘thuisbasis’ in het Bussumse Denksportcentrum. Van 10:00 tot 13:00 uur bent u van harte welkom om samen met onze reparateurs te kijken naar uw kapotte spullen. Of het nu kleding, speelgoed, een meubelstuk of een elektrisch apparaat is, wij hebben de expertise in huis! Daarnaast zorgen we voor koffie en thee — en gezelligheid. Komt u langs? Het Denksportcentrum Bussum is het beste per fiets bereikbaar. Dichtbij parkeren kan in parkeergarages De Olmen en Brediusdam.

Repair Café Bussum: 31 januari 2015, Nieuwe Englaan 6, Bussum, 10.00-13.00 uur. Gratis entree. Koffie/thee € 0,50 cent.

IMG_20141108_101037

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *