Repair Café 7 maart: Denksportcentrum Bussum

Is uw eierwekker defect? Zitten er mottengaatjes in uw eiermutsjes? Of kampt u met een ogenschijnlijk onoplosbaar defect aan uw eierkoker? Niet handig met de Paasdagen in aantocht! Repair Café Bussum staat u graag graag met raad en daad bij zaterdagochtend 7 maart.

Aankomende zaterdag is het Repair Café te vinden in het Bussumse Denksportcentrum. Van 10:00 tot 13:00 uur bent u van harte welkom om samen met onze reparateurs te kijken naar uw kapotte spullen. Of het nu kleding, speelgoed, een meubelstuk of een elektrisch apparaat is, de deskundige vrijwilligers hebben de expertise in huis om u verder te helpen. U kunt ook voor een kopje koffie, een paaseitje en de gezelligheid komen. Het Denksportcentrum Bussum is het beste per fiets bereikbaar. Dichtbij parkeren kan in parkeergarages De Olmen en Brediusdam.

Repair Café Bussum: 7 maart 2015, Nieuwe Englaan 6, Bussum, 10.00-13.00 uur. Gratis entree. Koffie/thee € 0,50 cent.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *