Repair Café Bussum te gast in Vivium Naarderheem

Zomereditie op Naardens grondgebied
Schort gescheurd? Rammelende rollator? Kapotte koekoeksklok of een stakende stofzuiger? Maak het samen met de reparateurs van het Repair Café! Kom zaterdag 8 augustus naar Vivium Naarderheem! Dan is er weer een bijeenkomst waarin repareren van kleine defecten aan kledij, huisraad en huishoudelijk apparatuur centraal staat.

Naardens grondgebied
Het is de 1ste keer dat het Repair Café Bussum te vinden is op Naardens grondgebied. ‘Naardenezen weten ons al prima te vinden op onze vaste locatie dus heel ‘nieuw’ is het niet. Ook komt een van onze reparateurs uit Naarden. Het is vooral de samenwerking met Vivium waardoor we nu in Naarden neerstrijken. Een tijdje terug is er wel eens gesproken over het opzetten van een Repair Café in Naarden, maar dat is nog niet van de grond gekomen. Er zijn vast wel genoeg kapotte spullen en deskundige vrijwilligers om een zuster Repair Café op te starten’, aldus de organisatie.

Samenwerking met Vivium
Voor de derde keer wordt de speciale zomereditie georganiseerd in samenwerking met Vivium Zorggroep, ditmaal dus in Naarderheem. Vivium Zorggroep en Repair Café Bussum organiseerden de voorgaande jaren al eerder speciale zomeredities in zorgcentra De Zandzee en Huize Godelinde. Die waren een groot succes zowel voor bewoners van de zorgcentra als omwonenden. ‘We zijn heel blij dat directeur Marco Wisse van Naarderheem ons zo hartelijk welkom heet’.

Komt u langs?
Iedereen is welkom tussen 10.00-13.00 uur aan de Amersfoortsestraatweg 1 in Naarden. U herkent het Repair Café aan de vlaggen die buiten staan. Binnen wijzen de gastvrouwen van het Repair Café u de weg. De entree is vrij.

Vivium Naarderheem

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *