Repair Café in Centrum voor Gezond Zijn Bussum

23ste Repair Café op zaterdag 26 september van 10:00 tot 13:00 uur

Uw fietsverlichting stuk in deze donker wordende dagen? De Senseo geeft geen koffie meer? De rits van uw jas kapot? Op 26 september staat het Repair Café u graag met raad en daad bij. Aankomende zaterdag vindt u het Repair Café in het Centrum voor Gezond Zijn op de Karel Doormanlaan 44 in Bussum. Van 10:00 tot 13:00 bent u van harte welkom om samen met onze reparateurs te kijken naar uw kapotte spullen. Of het nu kleding, speelgoed, een meubelstuk of een elektrisch apparaat is, wij hebben de expertise in huis! Daarnaast zorgen we voor koffie, thee en gezelligheid.

Komt u langs? In het kader van het milieu pakt u het best de fiets, met de auto kunt u in de buurt parkeren.

Repair Café Bussum: 26 september 2015, Karel Doormanlaan 44, Bussum, 10.00-13.00 uur. Gratis entree. Koffie/thee € 0,50 cent.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *