Repair Café Bussum, verlanglijstjes en Sinterklaas

Wat prijkt er op úw verlanglijstje? Een nieuwe stofzuiger, een nieuw strijkijzer of een nieuwe koffiemachine omdat de oude het niet meer goed doet. Lekker origineel!

Vraag eens iets wat u écht graag wenst aan de Goedheiligman en laat uw kapotte spulletjes gewoon maken. Brengt het u op een idee? Zaterdagochtend 28 november staat het deskundige team Repair Café Bussum weer voor u klaar. U kunt terecht met eenvoudige reparaties aan huisraad, speelgoed, elektrische apparaten, kleding en fietsen. Die kunt u zelf met ons gereedschap of met behulp van onze expertise repareren. Daarnaast zorgen we voor koffie, thee en gezelligheid.

Komt u op 28 november ook langs in het Denksportcentrum? In het kader van het milieu pakt u het best de fiets. In de direct omgeving kunt u niet gratis parkeren. Wel kunt u terecht in de vlakbij gelegen parkeergarage of bij parkeermeters.

Repair Café Bussum: 28 november 2015, Nieuwe Englaan 6, Bussum, 10.00-13.00 uur. Gratis entree. Koffie/thee € 0,50 cent.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *