De lente is begonnen!

De zon schijnt volop en de eerste barbecue luchten trekken alweer over Bussum! Heeft u uw tuinmeubelen al uit de schuur gehaald? En bent u al begonnen met maaien, snoeien en vegen?

Wellicht bent u dan ook wat spullen tegengekomen die niet zo best door de winter zijn gekomen. Een kapotte grasmaaier, een parasol die niet meer open wil of een hogedrukreiniger die er de brui aan heeft gegeven?

Wanhoop niet! Op zaterdag 8 april 2017 is er weer een Repair Café in Bussum. U kunt dan weer met uw defecte spullen terecht bij onze kundige reparateurs. Reparaties zijn gratis, alleen voor vervanging van kleine onderdelen vragen we de kostprijs. Maar uiteraard is uw vrijwillige bijdrage meer dan welkom.

Het Repair Café is geopend van 10.00 – 13.00 uur en wordt georganiseerd in het Denksport Centrum in Bussum (Nieuwe Englaan 6). Wees op tijd, want om alle reparaties netjes af te kunnen ronden, stopt de inname van spullen om 12.30 uur.

Tot ziens bij het Repair Café!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *