Zaterdag 13 mei: Repair Café Bussum!

Uw fietsverlichting stuk? De Senseo geeft geen koffie meer? De rits van uw jas kapot? Op zaterdag 13 mei staat het Repair Café u graag met raad en daad terzijde.

Het Repair Café wordt georganiseerd in het Denksportcentrum, gelegen aan de Nieuwe Englaan 6 in Bussum. Van 10:00 tot 13:00 uur bent u van harte welkom om samen met onze reparateurs te kijken naar uw kapotte spullen. Of het nu kleding, speelgoed, een meubelstuk of een elektrisch apparaat is, wij hebben de expertise in huis! Daarnaast zorgen we voor koffie, thee en gezelligheid.

Reparaties zijn gratis, voor nieuwe onderdelen rekenen we de kostprijs.
Let op: omdat we alle reparaties netjes af willen maken, nemen we defecte spullen in tot 12.30 uur. Komt u langs? U bent van harte welkom!

Foto’s door Kleine Mies (Mies van Steensel)

Deze prachtige foto’s van de repaircafé-bijeenkomst in De Mariënburg zijn vorig jaar zomer door Mies van Steensel gemaakt en aan ons geschonken. Wij waren er heel dankbaar voor én Mies was dankbaar dat juist zij de foto’s mocht maken en zó het Repair Café meebeleefde. Heel bijzonder! Warmte, enthousiasme en hartelijkheid kenmerkte Mies. Wij hebben vernomen dat Mies van Steensel enkele dagen geleden is komen te overlijden. Wij wensen Szandor en haar naasten veel sterkte toe.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *