Groentemarkt, lentemarkt én Repair Café!

Het Repair Café Bussum strijkt op zaterdag 10 juni neer op een wel heel bijzondere locatie: het voormalige klooster Mariënburg. In de Mariënburg wordt op zaterdag een heus lentefestival georganiseerd met een gezellige groentenmarkt, lekker eten en live muziek!

Tussen alle heerlijkheden en gezelligheid, kunt u met al uw defecte spullen terecht bij onze kundige reparateurs.

marienburg

  • Wanneer? Zaterdag 10 juni 2016
  • Hoe laat? Van 10.00 – 14.00 uur. Let op: inname goederen stopt om 13.30 uur!
  • Waar? Brinklaan 82, Bussum
  • Voor wie? Voor iedereen!
  • Wat kost dat? Repareren is gratis. Als er nieuwe items nodig zijn (batterijen, schroeven etc.) wordt daarvoor een kleine bijdrage gevraagd. En uiteraard zijn we heel blij met uw vrijwillige bijdrage voor het café, want daarmee helpt u ons het café te organiseren.

Tot ziens bij het Repair Café Bussum!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *