Bent u klaar voor de zomer?

Het wordt weer heerlijk zomerweer en over een paar weken is het eindelijk écht vakantie. Tijd om te checken of al uw zomerspulletjes nog in orde zijn. Vouwt uw parasol nog lekker open? Wil de ligstoel nog naar achteren? En is uw fietsendrager nog intact?

Gelukkig organiseren we op zaterdag 8 juli weer een Repair Café in Bussum. U kunt dan weer met al uw defecte spullen terecht bij onze kundige reparateurs. Reparaties zijn gratis, alleen voor vervanging van kleine onderdelen vragen we de kostprijs. En uiteraard is uw vrijwillige bijdrage meer dan welkom.

Het Repair Café is geopend van 10.00 – 13.00 uur en wordt georganiseerd in het Denksport Centrum in Bussum (Nieuwe Englaan 6). Wees op tijd, want om alle reparaties netjes af te kunnen ronden, stopt de inname van spullen om 12.30 uur.

Tot ziens in het Repair Café Bussum!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *