Wat gebeurt er bij De Kringloper Naarden, zo vlak na de vakantie?

De Repair Cafés van Bussum en Naarden organiseren op zaterdag 25 augustus van 9.30 tot 13.00 uur een gezamenlijke reparatiedag  bij De Kringloper op Bedrijventerrein Gooimeer-Zuid in Naarden.

Zowel De Kringloper als de Repair Cafés vinden het belangrijk dat spullen die nog goed zijn of eenvoudig gerepareerd kunnen worden een tweede of derde leven krijgen. Dus een goede reden voor de samenwerking. Je kan er die zaterdag kosteloos terecht met van huis meegebrachte defecte apparaten, huishoudelijke spullen of kleding. Maar de ervaren reparateurs staan ook klaar ter controle of reparatie van alle mogelijke bij de Kringloper aangeschafte of aan te schaffen spullen. Dus als je op zoek bent naar goede gebruikte spullen? Kom langs! De Kringloper zit aan de Amsterdamse straatweg 41 in Naarden.
Bij voldoende belangstelling wordt overwogen dit soort dagen vaker bij de Kringloper te organiseren.RC-KL-RC footer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *