We gaan weer beginnen….

Het Repair Café Bussum is weer klaar voor een nieuw seizoen na de zomervakantie en ons uitstapje bij De Kringloper Naarden op 25 augustus jl.

weggooien-mooi-niet!

Het was even nodig om uit te blazen, nieuwe energie op te doen en op stap te gaan naar die ene onbekende plaats, dat eiland of wandelgebied. Of gewoon lekker thuisblijven en genieten van de mooie zomer in eigen land. Iedereen op zijn of haar eigen manier.

Als je denkt dat in de zomer geen spulletjes kapot gaan, dat heb je het verkeerd. Dat bleek tijdens ons ingelaste Repair Café bij De Kringloper. Met een kleine groep vrijwilligers vlogen de uurtjes voorbij en hebben we weer bezoekers blij kunnen maken met hun gerepareerde spulletjes. Waren er bezoekers met hun eigen reparaties, ook de geteste spullen van de Kringloper waren snel weg!
Helaas konden we niet alles repareren.

Ons komende Repair Café is weer op onze vaste locatie en tijd:
Denksport Centrum, Nieuwe Englaan 6 Bussum
Zaterdag 8 september a.s. van 10:00 tot 13:00h

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *