Internationale Repair Café Week 2018

Van 13 tot en met 21 oktober 2018 is het Internationale Repair Café Week (IRCW). Met de IRCW willen we het onderwerp repareren internationaal in de spotlights zetten.

Repair Café viert feest2018 wereldbol-logo
Op donderdag 18 oktober 2018 is het negen jaar geleden dat Martine Postma het allereerste Repair Café organiseerde. Op die dag in 2009 kwamen tientallen buurtbewoners met hun kapotte spullen naar een theater in Amsterdam-West. Intussen zijn er meer dan 1.550 Repair Cafés in 33 landen, verspreid over zes continenten.

De IRCW is geen groot feest op één locatie. De IRCW is een enorm feest verspreid over honderden Repair Café-locaties! Elk team viert zijn eigen feestje door met bezoekers samen spullen te repareren, dus ook in Bussum!

En voor diegene die er nog nooit van heeft gehoord:
In een Repair Café krijgen (dierbare) kapotte spullen een tweede leven. Bezoekers zien dat repareren mogelijk is, en vaak helemaal niet zo moeilijk als ze misschien dachten. Maar bovenal ervaren ze dat repareren leuk is. Kom het ook eens proberen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *