Oktober 2018…

Het Repair Café is iRC Bakfietsn de 10e maand van 2018 weer op onze vertrouwde stek:
het DenkSport Centrum Bussum.
Oktober was volgens de Romeinse kalender  de 8e maand . Het nieuwe jaar begon toen op 1 maart. Oktober wordt ook wel zaaimaand of wijnmaand genoemd.

Onze vrijwilligers hebben zoals altijd aandacht voor uw defecte spulletjes en zijn tevreden als iets weer werkt of hersteld is. Dus, heeft u iets dat defect is en waar u aan gehecht bent: kom langs en wij gaan kijken of er iets aan gedaan kan worden.

Nu het ‘s avonds weer eerder donker en ’s morgens later licht wordt zijn veel fietsers kandidaat voor een toespraak van een agent in functie. Zijn korte of lange versie hiervan komt deze maand bijna altijd neer op je fietsverlichting. Of het nu een ouderwets lampje is, gevoed door een dynamo en een snoertje of een LED-lampje met batterij, het kan allemaal stuk. Goede verlichting zorgt voor een stuk veiligheid want je bent beter zichtbaar voor andere weggebruikers.

Dus ons advies is: controleer of de verlichting van je fietsie het doet en kom bij twijfel langs bij het Repair Café. We kunnen ook vertellen of het de juiste verlichting is. Een knipperlampje of een rood lichtje vóór op je fiets kan echt niet!
De vrijwilligers van de ANWB fietsverlichtingsactie elders of de fietsherstellers in Bussum kunnen je natuurlijk ook helpen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *