We kunnen het weer: REPAREREN!

Na een lange periode met gesloten deuren kon het Repair Café Bussum op 13 november jl. weer voor het eerst haar gasten verwelkomen. Weliswaar met een covid-proof opstelling, maar wel in het vertrouwde DenksportCentrum Bussum aan de Nieuwe Englaan.

Met een ruimere opstelling van de tafels konden we voldoende afstand bewaren en er waren enige beperkingen in de koffie- en theevoorziening.
De QR-codecheck bij binnenkomst en mondkapjes waren voor geen van onze bezoekers een probleem en de reparaties van apparaten, sieraden en textiel kwamen al snel na 10 uur op tafel.
Na afloop waren wij heel blij dat wij konden terugkijken op een geslaagd Repair Café met een prettig aantal bezoekers.

Op 11 december staat, zoals ook in de agenda te lezen valt, het volgende café gepland. Ook op deze datum worden de nu geldende coronaregels goed aangehouden.
Plaats: DenksportCentrum Bussum, tijd: 10:00uur.

Onze vrijwilligers zullen zich dan opnieuw graag buigen over de aangeboden reparaties. En als u na afloop tevreden bent, dan kunt u een vrijwillige bijdrage in een van de spaarvarkentjes doneren. Nieuw is ons pinapparaat; daarmee kunt u ook een bijdrage doen in de kosten van het Repair Café Bussum.

Graag tot 11 december!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *