LET OP:

GEEN REPAIR CAFÉ IN DECEMBER EN JANUARI

 

Op grond van de oplopende besmettingscijfers heeft Repair Café Bussum besloten de reparatiebijeenkomst van zaterdag 11 december en 8 januari te annuleren. Wij vinden het niet verantwoord om een samenkomst te organiseren in een tijd dat wordt opgeroepen zo min mogelijk in groepen bijeen te komen.

Het Repair Café was afgelopen november voor het eerst sinds lange tijd weer opengegaan. We hopen in februari weer open te kunnen. Samen onderzoeken wat er loos is, boven defecte apparaten hangen en repareren, is heel lastig op anderhalve meter. Bovendien zijn zowel bezoekers als reparateurs gemiddeld op een kwetsbare leeftijd. We willen besmettingen in het Denksportcentrum niet in de hand werken!

Volgende keer beter.

Wij adviseren onze bezoekers om hun kapotte spulletjes gewoon te bewaren tot de volgende openstelling. Niet weggooien dus. Zodra er in de samenleving versoepelingen mogelijk zijn, zullen ook wij op verantwoorde wijze weer een Repair Café bijeenkomst organiseren. We willen niets liever!
Hou daarvoor deze website of onze facebook pagina in de gaten.

Bussum, 6 december 2021

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *