12  februari 2022, herstart van het Repair Café Bussum


12  februari was de herstart van het Repair Café Bussum in 2022.

Na vele maanden, waarin het niet mogelijk was om een (Corona bestendig) Repair Café het organiseren, opende het Denksport Centrum weer haar deuren en konden bezoekers vanaf 10:00uur binnenlopen met een defect apparaat of een sieraad waar iets aan gerepareerd kon worden. Helaas waren er op deze dag geen vrijwilligers om textielklussen aan te pakken.
Met onze voorzorgsmaatregelen en regels is het een goed bezochte ochtend geworden.

Nieuw in ons Repair Café was de informatiehoek van Wattnu, de energiecoöperatie Gooi Noord. De vrijwilligers van Wattnu gaven uitleg over de mogelijkheden van kleine en grotere energiebesparende maatregelen. Iedere geïnteresseerde bezoeker kreeg een gratis tasje met energiebesparende tips en producten. Wattnu is nog de komende Repair Cafés op 12 maart, 9 april en 14 mei bij ons.

Afhankelijk van de Covid-19 ontwikkelingen komen er weer Repair Cafés in de volgende maanden. Noteer alvast de data uit onze agenda of raadpleeg deze site regelmatig.

                                            de Wattnu informatiestand

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *