Repair Café in Wijzer geslaagd!

rc4 wijzerAfgelopen zaterdag vond het vierde Repair Café Bussum plaats in Wijzer aan de Landstraat. Nog voor tienen werden de deuren geopend omdat er buiten al een rij stond en de eerste spetters van een fikse bui voelbaar waren. Het was weer gezellig druk, maar door versterking in het reparateurs-team bleven ditmaal de lange wachttijden uit.

Wat werd er zoals gerepareerd? Een paar strijkijzers, lampjes, een koekoeksklok, broodroosters, een electrische grasmaaier, een waterkoker, een föhn en nog veel meer. Bijzonder was de oude projector die vastliep en na een grondige reinigingsbeurt weer als vanouds liep. Reparateurs waren trots op hun werk. Bezoekers blijken ook tevreden als ze weten dat het écht niet meer gerepareerd kan worden of als de uitgave voor reparatie het waard is.

Ook de poffertjeskraam deed goede zaken. Alle vrijwilligers werden getrakteerd op een portie poffertjes.

De volgende Repair Café’s Bussum zijn op 3 augustus in woonzorgcentrum De Zandzee en op 14 september (lokatie nog niet duidelijk). Houdt onze website in de gaten voor actuele informatie.

Sinds kort zijn er ook Repair Café’s geopend in Hilversum en Huizen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *