Repair Café Bussum voortaan elke tweede zaterdag van de maand

Heeft u kapotte kledingstukken? Huishoudelijke apparaten die het tijdens de feestdagen hebben begeven? Een kapotte fiets? Defect speelgoed? Of tikt uw horloge of klok niet meer naar behoren? Laat uw spullen gratis repareren door deskundige vrijwilligers tijdens het altijd gezellige Repair Café in Bussum!

NaaimachineOp zaterdag 9 januari 2016 van 10.00 – 13.00 uur wordt er weer een Repair Café georganiseerd. De locatie is het Denksportcentrum op de Nieuwe Englaan in Bussum.

En goed om te weten: voortaan is het Repair Café er iedere tweede zaterdag van de maand, dus zet het vast in uw agenda. Het Repair Café is ook leuk en leerzaam voor kinderen, want onze reparateurs leggen graag uit wat ze doen. Uw kinderen zijn dan ook van harte welkom.

 

Gooi uw kapotte spullen dus niet meer weg, maar laat ze repareren.

Tot ziens bij het Repair Café!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *