Repair Café Bussum: ook voor kleine reparaties aan uw kleding!

Mottengaatjes, een losse naad of zoom, een scheur in uw favoriete broek? Wist u al dat u tijdens het Repair Café ook kleine herstelwerkzaamheden aan uw kleding kunt laten doen? Maar liefst drie ervaren dames én hun naaimachines staan voor u klaar!

Op zaterdag 13 februari van 10.00-13.00 uur vindt er weer een Repair Café plaats, dit keer in het activiteitencentrum Jan Ligthart, naast de Mariakerk (Brinklaan 36A).

Bezoekers zijn welkom om kleine defecten te laten repareren aan huisraad, huishoudelijke apparaten, fietsen, kleine elektronica en kleding. Entree is zoals altijd gratis. Onze ervaren en enthousiaste reparateurs zitten voor u klaar!

In 2016 organiseert het Repair Café iedere tweede zaterdag van de maand een reparatiebijeenkomst.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *