Kleine reparaties aan uw fiets? Ook dat kan bij het Repair Café!

Bij het Repair Café Bussum kunt u (bijna) alles laten repareren. Of het nu gaat om kleine defecten aan huisraad, huishoudelijke apparaten, kleine elektronica of kleding, onze ervaren en enthousiaste reparateurs zitten voor u klaar! Maar wist u al dat u ook kleine reparaties aan uw fiets bij het Repair Café kunt laten uitvoeren? We kunnen u bijvoorbeeld helpen bij het vervangen van een binnenband (die u zelf meeneemt), het plakken van een band of het spannen van uw fietsketting.

Op zaterdag 12 maart 2016 van 10.00 – 13.00 uur wordt er weer een Repair Café georganiseerd in Bussum. De locatie is het Denksportcentrum op de Nieuwe Englaan 6.

In 2016 organiseert het Repair Café iedere tweede zaterdag van de maand een reparatiebijeenkomst, dus zet het alvast in uw agenda!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *