Zomertijd! Tikken uw klokjes nog goed?

De zomer komt eraan en dan is het meestal ook tijd om uw huis eens goed op te ruimen. Komt u spullen tegen die u niet meer aan de praat krijgt? Bij het Repair Café Bussum kunt u bijna álles laten repareren. Óók uw horloges en klokken kunnen door onze ervaren reparateurs – met speciale apparatuur – weer aan het tikken worden gebracht!

Op zaterdag 9 april van 10.00-13.00 uur vindt er weer een Repair Café plaats, dit keer in het Denksportcentrum, Nieuwe Englaan 6 in Bussum. U bent van harte welkom om kleine defecten te laten repareren aan huisraad, huishoudelijke apparaten, fietsen, kleine elektronica en kleding. Entree is zoals altijd gratis en ook kinderen zijn van harte welkom. Onze ervaren en enthousiaste reparateurs zitten voor u klaar.

Gooi uw kapotte spullen dus niet weg, maar laat ze repareren!

Tot ziens bij het Repair Café!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *