Grote schoonmaak? Wacht met weggooien!

Grote schoonmaak achter de rug? De schuur uitgeruimd en de tuinmeubelen weer buiten? Als u spullen bent tegen gekomen die niet meer werken zoals voorheen, kunt u ze natuurlijk weggooien of er iets heel creatiefs mee doen. Maar het kan ook anders!

Op zaterdag 14 mei is er weer een Repair Café in Bussum. Bezoekers zijn welkom om kleine defecten te laten repareren aan huisraad, huishoudelijke apparaten, fietsen, kleine elektronica en kleding. Reparaties zijn zoals altijd gratis, maar een vrijwillige bijdrage is welkom. Onze ervaren en enthousiaste reparateurs zitten voor u klaar!

Waar? Nieuwe Englaan 6 in Bussum (Denksportcentrum)
Hoe laat? 10.00 – 13.00 uur.

Tot ziens bij het Repair Café!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *