Zaterdag 11 juni: Repair Café Bussum op een bruisende plek!

Op zaterdag 11 juni is de voormalige Michiel de Ruijterschool dé plek vol bruisende en leuke activiteiten voor jong en oud.  AltijdWerkplaats, Elk Gooisch Matras Komt van Pas, Repair Café Bussum en de kunstenaars van Meester Bart bundelen dan de krachten en dat betekent reuring en gezelligheid in de buurt!

Wat is er te doen en beleven?

  • Kom koffie drinken op ons gezellige terras en ontmoet plaats- en buurtgenoten!
  • Neem je te repareren spullen mee, want het Repair Café is geopend van 10.00 – 13.00 uur. Bezoekers zijn welkom om samen met de reparateurs kleine defecten te repareren aan kledingstukken, tassen, huisraad en huishoudelijke apparaten. Fietsen en kleine elektronica zijn ook welkom. Reparaties zijn gratis.
  • Edelsmid Mehrdad Radzade is in het schoolpand een atelier gestart. Tijdens het Repair Café zal hij kosteloos sieraden repareren.
  • Voor kinderen is er heel veel te doen: er is een kindertimmerwerkplaats en een waterraketwedstrijd. Beeldend kunstenaar Irene van den Bos geeft een workshop waarin kinderen aan de slag kunnen gaan met materiaal dat overal en gratis te vinden is. Bij het Repair Café kunnen kinderen meekijken en meehelpen met de reparaties. Kortom: een leuk en leerzaam feestje voor kinderen!
  • Het LAPjesWERK & Naaiatelier is geopend
  • U kunt een kijkje nemen in de moestuin
  • Neem een lesje Japanse Kaligrafie!
  • Tijdens de dag worden er prachtige familieportretten gemaakt
  • Elk Gooisch Matras Komt van Pas is geopend, dus uw overbodige spullen komen goed terecht. Momenteel is er veel behoefte aan gereedschap en computers, maar ook andere spullen zijn van harte welkom.

Wanneer? Op zaterdag 11 juni van 10.00 – 15.00 uur
Waar? In en rondom de voormalige Michiel de Ruijterschool (hoek Ruijterlaan en Piet Heinlaan in Bussum)
Voor wie? Voor iedereen, jong en oud!

Tot ziens op zaterdag 11 juni!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *